Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Kluby podróżników/ biura podróży |
| autor komentarza: Piotr-Krk |
| data dodania: 2019-07-25 12:43:10 |
| treść: >Hej, zastanawiam się nad solowym wyjazdem w sierpniu. Polecano mi torre.pl ale nie znalazłam zbyt wielu opinii. Polecicie jeszcze jakieś inne sprawdzone biura/kluby Uważam, że ci dyskutanci, którzy przypisali wątkodawczyni chęć kryptoreklamy opierają się na słabych przesłankach. Odnoszę wrażenie, że nie przeczytali dość wnikliwie postu Paatrycji. Przecież prosi o polecenie INNYCH biur/klubów niż torre.pl. Sytuacja jest, w mojej ocenie, banalna. Początkująca turystka chce zażyć przygody, ktoś jej polecił JEDNO konkretne biuro trampingowe, próbowała się zorientować czy warto; nie znalazła lub nie umiała znaleźć opinii o biurze w takim zakresie, który umożliwiłby jej podjęcie decyzji. Prosi o wsparcie, polecenie INNYCH biur/klubów. Gdyby prosiła o opinie o torre.pl, i ja bym jej rozważał przypisanie jej niecnych intencji kryptoreklamowych. Nic nie stało na przeszkodzie, by polecić jej firmę X i Y. Czy wtedy reklamowa funkcja wątku by się utrzymała w odniesieniu do torre.pl? Myślący człowiek zaprzeczy. Odpowiadając bardziej merytorycznie na pytanie o biura/kluby, napiszę, że chociaż nie jest mi z nimi po drodze, to rozumiem tych, którzy swoją drogę "ku wolności globtroterskiej" zaczynają przy wsparciu biura trampingowego. Kolejnym krokiem może być wyjazd para-klubowy typu non-profit. A w końcu wyjazd samodzielny. Jeśli tą droga ma podążać wątkodawczyni, proponuję wybrać to biuro, które zapewnia najmniej luksusów, wygląda na najmniej zorganizowane a w praktyce - jest najtańsze ;-) Piotr |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.