Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Meksyk w pazdzierniku - szukam informacji |
| autor komentarza: ihriel |
| data dodania: 2019-09-03 11:02:53 |
| treść: Witam, Z gory przepraszam za brak polskich liter, to nie z lenistwa :) Zdaje sobie sprawe, ze wujek Google wie wszystko, sa blogi I fora I na pewno znalazlabym odpowiedzi na moje pytania, ale moje plany nagle sie zmienily I czas mnie goni. Planowalam wyjazd do Etiopii a wyladuje chyba w Meksyku! Szczerze mowiac to malo wiem na temat tego kraju, malo czytalam, ksiazki dopiero w drodze. Dlatego licze na Was I przepraszam za banalne pytania :) 1. Chce leciec koncem pazdziernika na 2 tygodnie, czy to dobry okres? 2. Planuje byc w Meksyku 2 listopada, na Día de Muertos, czy polecacie jakies szczegolne miejse/ miasto gdzie warto byc w tym dniu czy wszedzie jest podobnie? 3. Jak tam jest z transportem publicznym? ewentualnie czy da sie wynajac samochod z kierowca I czy sa to dusze koszta? 4. Jakie macie miejca ktorych nie wolno przegapic? 5. Chetnie poczytam blogi, poogladam zdjecia, moze macie gdzies zachowany plan swojej wycieczki z ktorego moglabym skorzystac? 6. Jakies rady, wskazowki itp? Dziekuje I pozdrawiam! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.