Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Kradzież w Cho Hi Minh |
| autor komentarza: maszynista |
| data dodania: 2019-11-08 23:05:30 |
| treść: Halo Czesiu, bardzo mi przykro z powodu straty fotek. Ja byłem miesiąc w 2014 i dwa tygodnie w Wietnamie. Pierwszy pobyt był wypoczynkowe - turystyczny (Phu Quoc), drugi typowo wypoczynkowy - znów Phu Qouc i Sajgon. Jestem teraz w pracy, przypomnij się tutaj, albo na amadeusz@web.de. Mam z pierwszego pobytu fotki i filmy z Sajgonu, Hanoi, Phu Quoc, Halong Bay, Hoi An, delta Mekongu. Jako zadośćuczynienie mam dla Ciebie coś ekstra - fotki i filmy z kabiny maszynisty pociągu na trasie Da Nang - Sajgonu ( ostatnie 2 h od Sajgonu, bo to był sypialny). Prawdopodobnie mam ponad 1000 zdjęć i kilkadziesiąt filmów w chmurze. Muszę, tylko ogarnąć w jakiej ;-) Jak znajdę, to Ci dam dostęp, możesz sobie wybrać, co Ci pasuje. Niestety, Sapa, zostawiłem sobie na kolejną podróż - te bilety, są dalej takie tanie, że Azja ciągle kusi :-) Z kolejarskim i globtroterskim pozdrowieniem Tomek |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.