Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Podroz do Tajlanii w 10tyg ciazy |
| autor komentarza: Jowitka-a |
| data dodania: 2020-01-02 17:56:53 |
| treść: Cześć. Byłam w Tajlandii i Kambodży w 3 miesiącu ciąży I nie miałam żadnych problemów zdrowotnych itp etc. Oczywiście miałam ubezpieczenie zdrowotne ..upały mi nie przeszkadzały, natomiast narzekalam na brak apetytu pomimo że uwielbiam tajskie jedzenie. Wycieczka była na wysokich obrotach nastawiona na zwiedzanie więc było intensywnie Ale z moja kondycja daliśmy radę. Polecam. W samolocie lekarka zalecila mi tylko żeby rozruszać nogi i nie siedzieć wiele godzin w fotelu. Dużo płynów! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.