Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Linie lotnicze |
| autor komentarza: cezaryfil |
| data dodania: 2020-01-03 16:16:28 |
| treść: Cena jaką wcześniej podałem odnosiła się do Maja i Czerwca, bo pogoda wówczas jest ponoć przyzwoita. Natomiast w Marcu w rejonie Cusco można się spodziewać opadów deszczu. Co do ceny biletu w Marcu z Madrytu to znalazłem podobną. Ale tak na prawdę to jeszcze nie mam do końca sprecyzowanego terminu wylotu. Co prawda opcja jest z bagażem rejestrowanym, ale w dalszym wyjaśnieniu można doczytać, że jeśli rejs jest z międzylądowaniami i dalszy lot z innym przewożnikiem to należy sprawdzić czy nie będzie on wymagał dodatkowej opłaty za ten bagaż rejestrowany. I tutaj nie mogłem natrafić na taką informację. A odnośnie bagażu, nie wiem czy czasami nie przesadzam. Od początku nastawiłem się na bagaż rejestrowany ( do 23 kg) ale słyszałem też że co niektórzy wybierają się z podręcznym do 10 kg. Na dwie osoby to daje łącznie 20 kg. A jak to wygląda u Was. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.