Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Ubezpieczenia na wyjazd do 'dzikich krajow' |
autor komentarza: mhasior |
data dodania: 2008-06-19 22:49:02 |
treść: O kurcze, zle wyszlo! rzeczywiscie popelnilem blad w sposobie wypowiedzi. Mialem na mysli ze 'cywilizowany'= uposledzony (choc i to nalezy traktowac z przymrozeniem oka) Przyjmuje wszelka krytyke i wszystkich ktorzy poczuli sie urazeni, bardzo przepraszam. Sam jeztem troche zazenowany tym co napisalem... Chcailem napisac ze _WYDAJE_MI_SIE_ ze w krajach gdzie bardziej liczy sie to jakim jestes czlowiekiem i ile potrafisz zrobic, niz to ile masz pieniedzy w portfelu, ubezpiecznia nie spelniaja swojej roli. Bo gdy stanie mi sie cos lub wyzadze komus jakas krzywde, wazne bedzie jak moge sobie lub temu komus pomoc, a swiadomosc ze bycmoze kiedys zostana wyplacone jakies pieniadze nie na wiele sie zda. ale podkreslam ze tak mi sie tylko _WYDAJE_ i celem mojej tu obecnosci jest zweryfikowanie tego pogladu. Napiszcie prosze czy macie jakies doswiadczenia z ubezpiecznieniami i jakie byscie polecali (OC, NNW, Koszty Leczenia, Zgubienia bagazu...?) glupio wyszlo bo temat dla mnie wazny a rozrusl sie w zla srone z powodu malej-wielkiej pomylki... pozdrawiam, Michal |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.