Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Iwano Frankowsk - urlop |
| autor komentarza: szpak |
| data dodania: 2020-09-14 07:07:06 |
| treść: "Tylko czy można Iwano Frankowsk nazwać strefą przygraniczną z Polską? - oto jest pytanie :) Z tego, co dowiadywałem się na temat dawnego Stanisławowa, to mogę mieć tam spory problem z komunikacją po Polsku." Może i trudno nazwać strefą przygraniczną ale nie widzę problemów z językiem, dogadasz się bez problemu. Nie słuchaj tego co mówią inni np. że ludzie w dawnych polskich miastach nie lubią polaków itp. Ja do tego kraju jeżdżę bodajże od 2003 roku i zero problemu, na początku też nie znałem języka i się dogadywałem z ludźmi. pojedziesz sam zobaczysz. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.