Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Chiny - mało czasu. |
autor komentarza: gnome |
data dodania: 2008-07-02 10:10:16 |
treść: Wielkie dzięki za wszelkie odpowiedzi, myślę że nie tylko ja na tym skorzystam ale wielu po mnie również :] Najbardziej się obawiam rzeczywiście kolejek na dworcach, obawiam się że więcej czasu spędzimy w kolejkach a nie zwiedzając. Sprawdzałem, żadnego święta chińskiego nie ma w tym czasie więc może się jakoś uda :/ Cały czas nie mogę się zdecydować co do trasy. Mam już w sumie pewną trasę z pekinu do guilin ale nie mogę się zdecydować na powrót na północ. Pewnie wybrzeżem no ale nie do końca mam jakieś miejscówki wybrane. Jeśli macie więc jakieś ciekawe miejsca na wybrzeżu lub ogólnie na wschodzie między hong kongiem a pekinem to chętnie się zapoznam :] Jeszcze raz dzięki za odpowiedzi i cenne rady :] Pozdrawiam. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.