Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Bilety lotnicze do Cancun |
| autor komentarza: znajomy_zn_krolika |
| data dodania: 2021-12-18 11:36:48 |
| treść: OK, dzięki za dogłębny komentarz. Na Forum człowiek zawsze się czegoś nowego nauczy/zrozumie:) A wracając do tematu tanich lotów do CUN, to z moich obserwacji tego kierunku najtańszą ofertę jaką widziałem (ostatnio w listopadzie) to z MAD od Iberia.com za 99 euro. Czyli w obie strony za 198 euro, a to już myślę warte grzechu:) Taka oferta lubi się pojawiać w niedziele poranki. Nie miałem okazji lecieć tą linią, a może ktoś z Was leciał i podpowie co o niej sądzi? Poniżej link do aktualnej promocji na styczeń w cenie 160/180 euro: https://www.iberia.com/es/cheap-flights/Madrid-Cancun/ |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.