Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: do wspólnego wyjazdu |
| autor komentarza: ZbigniewN |
| data dodania: 2022-03-29 00:11:26 |
| treść: Chętnie nawiążę kontakt z osobą która chciałaby pozwiedzać Polskę i jakieś uzgodnione kraje-preferuję Chorwację mimo że byłem już kilkakrotnie. Dysponuję zestawem tj,przyczepa campingowa i w niej jedno miejsce. Dobrze aby osoba była również kierowcą. Może nie należy o tym wspominać gdyż jest to oczywiste ale zależy mi na osobie bardzo uczciwej, spokojnej,wytrwałej. Myślę że już od maja można by coś zaplanować. Dysponuję pełnym czasem gdyż jestem już na emerytem-sprawnym. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.