Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Turcja 2022 Gumbet, hotel Ayaz Aqua pytania1 |
| autor komentarza: kintaro |
| data dodania: 2022-05-09 10:48:08 |
| treść: >>Udanych zakupów panie Kina Taro > >Nie Kina Taro lecz Kintaro. >. >To japoński chłopiec, który jako małe dziecko był aktywny i niezmordowany, pulchny i >rumiany, ubrany tylko w śliniaczek ze znakiem kanji. Jego bronią był topór. Był >apodyktyczny dla innych dzieci, więc jego przyjaciółmi były głównie zwierzęta z gór >Kintoki. Nie wiedziałem, wyczytałem w wikipedii. >. >Obecnie bohater wielu gier komputerowych. Kintaro należy do czterorękiej rasy >Shokan. Razem z nimi służy oddanie Cesarzowi. Nie należy jednak do arystokratycznej >klasy jak oni, lecz pochodzi z niższej linii tygrysiej. >. >Uzależnienie od gier komputerowych osiągnęło niepokojące rozmiary. Grają dzieci i >dorośli wchodząc w wyimaginowany świat. 70% młodych Japończyków spędza codziennie co >najmniej godzinę w wirtualnym świecie (10% ponad 6 h dziennie). We wspomnieniach z >Japonii pozostał widok dzieciaków z utkwionym wzrokiem w smartfonach podczas >przejazdu tokijskim metrem. > > tak sobie myślę, naprawdę mi was szkoda. Sprawdzanie postów, które pisałem kilka lat temu i odnoszenie się do tego, przecież o to nie prosiłem, wypowiedzi bez sensu. Sprawdzanie genezy mojego nicku, tracenie czasu na to i jeszcze wypisywanie tego na forum. Naprawdę macie nudne życie, skoro tracicie czas na to i jeszcze to opisujecie. Nic to nie wnosi do dyskusji, ale niektóre polaczki tak mają, to po prostu wchodzi w krew z chwilą poczęcia, zauważyłem, że dużo polaczków tak ma, przykre, ale prawdziwe. Ja już nie będę tracił czas na odpisywanie takim nieudacznikom, bo zwyczajnie nie ma to sensu. Będę wdzięczny za odpowiedzi na temat, dziękuje |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.