Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: pociągi w indiach |
autor komentarza: Yanas |
data dodania: 2008-07-07 14:07:01 |
treść: absolutnie nie zgadzam się,że w autobusach jest bezpieczniej.Raz,że przynajmniej teoretycznie dużo łatwiej ukraść plecak na jakimś postoju w nocy z luku bagażowego w busie niż w pociągu(szczególnie,gdy leżymy obok),dwa,że hindusi jeżdżą jak kretyni,co zresztą widać po statystykach ichniejszych wypadków.Ja busem nocnym jechałem tam raz z jaisalmer do jodhpur i dałem spokój.mijanie się 2 kołami po poboczu przy pełnej prędkości i obowiązkowych non stop długich światłach robi wrażenie. A pociągi spóźniają się w zasadzie zawsze,i należy to po prostu przyjąć za normę. Swoją drogą obserwowanie na dworcu zorganizowanych psich band oraz biegających wszędzie szczurów jest całkiem ciekawe.. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.