Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: grupa młodych podróżujących za grosze...
autor komentarza: tintin
data dodania: 2008-07-09 19:39:07
treść:
witam
przeglądałem stronkę o grupie jaką stworzył markoo z przyjaciółmi i czytałem wypowiedzi ludzi w wątku "Chcę stworzyć ekipę ludzi gotowych do wspólnego wyjazdu 2-3 razy do roku", który rozpoczęła Rose.
Grupa Markoo jest dopasowana i zgrana, ale mają minus, którego ja nie jestem w stanie zaakceptować. Nie liczą się z kosztami, albo mówiąc inaczej wydają za dużo na swoje wyprawy.
Rose zakłada grupę 40-50 latków do których może i bym pasował ze swoimi 34 latami, ale wydaje mi się, że byłyby to inne wyprawy niż te, które sam preferuję.
dlatego pozwoliłem sobie zaproponować Luizie "Bintuprik", aby spróbowała założyć podobną grupę jak Rose, tylko tyle, że dla młodszych i dla takich ludzi dla których ważne jest, aby wyjazd był "za grosze" i w miejsca, które pozwalają cieszyć się "tubylcami" i ich kulturą, a nie zmuszają do stania w kolejkach do atrakcji "tyrystycznej" (są małe wyjątki machu picchu, piramidy w Giza itd.) lub kąpieli w morzu przy asyście kilkudziesięciu innych turystów.
jeśli ktoś chciałby się do takiej grupy przyłączyć i podróżować w taki sposób to proszę piszcie do Luizy "Bintuprik", aby taką grupę czym prędzej założyła.
szkoda czasu, bo on szybko ucieka, a i niektóre ciekawe miejsca popadają w "ruinę" często przy zasłudze pseudo "turystów", którzy nie potrafią uszanować przyrody i przepięknych obiektów zostawiając po sobie znaki nie do zatarcia i tym samym rujnując to co przetrwało wieki...
pozdrawiam
Marcin
p.s.
jeśli coś z tego wyjdzie to ja już się zapisuję.
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl