Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Soliści - biuro podrózy szukam opinii |
autor komentarza: Piotr-Krk |
data dodania: 2024-02-06 22:57:33 |
treść: Gerry: > Więc po co robić dziewczynie nadzieję, że może jednak warto rozważyć podróż z tego biura? Zdecydowanie nie warto. A jednak są osoby, które - z różnych powodów - nie zdecydują się nigdy na samodzielny wyjazd. Pozostaje wówczas kwestia wyboru odpowiedniego organizatora. Na temat jakości organizacji wyjazdów z Solistami nie mam wyrobionego zdania - nie byłem (i na pewno nie pojadę z powodów wymienionych przez Ciebie). Jeśli jednak organizator proponuje wyjazd 3-4 razy droższy niż wysokość kosztów, które ja ponoszę podczas wyjazdu samodzielnie zorganizowanego, to - bez względu na jakość organizacji - taki wyjazd odrzucam. Być może Marza 123 musi zapłacić frycowe, by się przekonać na własnej skórze, jakie jest to p-BP. I czy przypadkiem nie jest bardziej sensowne (i ciekawsze!) podróżowanie na własną rękę. Z tym, że Czarna Afryka nie jest tak łatwa do organizacji samemu jak Gruzja, Maroko czy Islandia... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.