Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: oceny zdjec |
autor komentarza: tintin |
data dodania: 2008-07-21 20:14:33 |
treść: ostatnia uwaga na temat ocen i już daję sobie z tym spokój. ski napisałeś: jakość techniczna też musi być oceniana, kiedy mamy do czynienia z kilkunastoma zdjęciami tej samej góry. a ja mówię, że nie jakość jest najważniejsza tylko to "coś", czego czasem zdjęcia idealne technicznie i "wypieszczone" nie mają. pewnie, że jeśli zdjęcie było robione przy dobrym świetle i porządnym aparatem będzie ładniejsze od tych pstrykniętych w pośpiechu czy przypadkiem. my jednak powinniśmy się bardziej skupić na obrazie i temacie jaki przedstawia nam zdjęcie, a wtedy mniej będziemy zwracać uwagę na techniczne detale. tak czy inaczej jak już pisałem, był to już mój ostatni post na temat oceniania zdjęć. wolę "marnować" czas na pisanie i czytanie o podróżach, bo do tego rodzaju działalności jest ten portal powołany... pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.