Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: AU-PAIR w Holandii |
| autor komentarza: love_Holland |
| data dodania: 2005-07-31 11:04:01 |
| treść: Witaj olgazm:) Ja również chciałam wyjecha c do Holandii jako au pair, lecz dostałam się na studia i jest to narazie niemozliwe:( Miałam bardzo wiele ofert, których ostatecznie nie mogłam przyjąć:(. Hmmm cóż Ci mogę powiedziec, maja pyszne jedzonko, mysle,że po pobycie tam staniesz się fanką orzeszków ziemnych;) trudno mi powiedzieć coś więcej o ludziach, Ci których znam są cudowni, lecz na ogół są bardzo skąpi( gdyż są nie ukrywając bardzo bogaci). My polki mamy u holendrow bardzo duże powodzenie:) wiec uważaj,żebys się szybko nie zakochała;) Jest tam jak na nasze warunki finansowe bardzooooooooo drogo, niestety:/ Jest bardzo dużo super sklepów gdzie mozna w wolnych chwilkach pochodzić no i te puby i kawiarenki.... Wspaniałe jest również to,że spotkach tam ludzi z całego świata:) Bedąc au pair uważaj,aby Cię nadmiernie nie wykorzystywali, po przyjeździe od razu obgadajcie co będzie twoimi obowiązkami:) Jestem pewna że po tym Pobycie w Holandi nie będziesz chciała wrócic:) a poziom języka angielskiego będzie bardzooooooooooo zaawansowany:) gdyż w TV cały czas słychać ten oto język, chociaż niderlandzki też jest bardzo ciekawy:) Pozdrawiam serdecznie:) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.