Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: towar na wymianę, co dac? |
autor komentarza: tintin |
data dodania: 2008-08-26 20:11:50 |
treść: a ja z mojego doświadczenia powiem, że jeśli się gości u naprawdę biednych ludzi, którzy zrobili to z serca, a nie dla pieniędzy to albo zostawia się im coś z odzieży, albo właśnie kasę, której z reguły nie chcą przyjąć, ale widać gołym okiem, że im się bardzo przyda i robię zawsze to tak, aby się źle nie poczuli i nie odebrali tego za urazę... co do słodyczy czy innych tego typu rzeczy są oczywiście jak najbardziej na miejscu, ale jeśli chodzi o dzieci... lecz to jest tylko moje zdanie. pozdrawiam Marcin |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.