Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: kacik sutenerski |
| autor komentarza: tintin |
| data dodania: 2008-08-30 21:00:00 |
| treść: ależ się sytuacja rozwinęła... to dlatego Emski dzisiaj taki zajęty, rozmyśla jak tu się dostać do Europy ze swoją bryką :-) ja od początku go podejrzewałem, że ten kącik to szykuje dla siebie... Emski chciałbym wspomnieć, że dziewczyny są dwie, więc mógłbyś mnie też zabrać i wtedy odpadła by Ci kwestia samochodu. weźmiemy mój, a Ty zaoszczędzone pieniądze za kontener przeznaczysz na Sovietskoje... ostatni raz nad morzem czarnym byłem w 1991 roku, więc chyba już najwyższa pora znów tam zawitać, zwłaszcza, że te "propozycje" kuszą... szkoda, że dziewczyn nie ma 3, bo byśmy zabrali ze sobą Mike, a tak musi obejść się smakiem tym razem... jeszcze będzie Twoja kolej :-) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.