Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: z lotniska Gandhi w Delhi na Main Baazar
autor komentarza: grzewor
data dodania: 2008-09-09 12:32:12
treść:
laduje w Delghi , lotnisko gandhi, terminal 2 , ok 24.00

przy lotnisku jest hotelik reklamowany w LP, jednak ceny zrobily sie tam dziwne - chca za noc 1400.
pozostaje mi albo w nocy przejechac na main baazar i tam szukac noclegu albo posiedziec do rana na lotnisku.

i tu moje pytanie

jak ok 1.00 w nocy (niedziela ) najlatwiej (tanio) dostac sie na main baazar ?? prepaid taxi ? autobusy, pociag ?

czy o tej porze uda mi sie dostac jakis pokoj ? (jak byłem na bliskim wschodzie to o takich porach obsługa hotelu zawsze spala i bylo ciezko dostac sie do srodka :))

- czy moze lepiej przespac sie na lotnisku do 5-6 rano. az zrobi sie jasno i wtedy pojechac na main baazar ??

bonusowe pytania :))
- ile mniej wiecej kosztuje taxi na trasie lotnisko - Main Baazar ???

odnosnie kasy - czytalem ze najlepiej wymienic ja przed odprawa. bo tam sa najlepsze kursy.
czy to prawda i czy te kantorki czynne sa o 24 ??

dzieki i pozdrawiam
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl