Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: z lotniska Gandhi w Delhi na Main Baazar |
autor komentarza: grzewor |
data dodania: 2008-09-09 12:32:12 |
treść: laduje w Delghi , lotnisko gandhi, terminal 2 , ok 24.00 przy lotnisku jest hotelik reklamowany w LP, jednak ceny zrobily sie tam dziwne - chca za noc 1400. pozostaje mi albo w nocy przejechac na main baazar i tam szukac noclegu albo posiedziec do rana na lotnisku. i tu moje pytanie jak ok 1.00 w nocy (niedziela ) najlatwiej (tanio) dostac sie na main baazar ?? prepaid taxi ? autobusy, pociag ? czy o tej porze uda mi sie dostac jakis pokoj ? (jak byłem na bliskim wschodzie to o takich porach obsługa hotelu zawsze spala i bylo ciezko dostac sie do srodka :)) - czy moze lepiej przespac sie na lotnisku do 5-6 rano. az zrobi sie jasno i wtedy pojechac na main baazar ?? bonusowe pytania :)) - ile mniej wiecej kosztuje taxi na trasie lotnisko - Main Baazar ??? odnosnie kasy - czytalem ze najlepiej wymienic ja przed odprawa. bo tam sa najlepsze kursy. czy to prawda i czy te kantorki czynne sa o 24 ?? dzieki i pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.