Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Właśnie wróciłem z Marakeszu - Jakieś pytania? |
autor komentarza: bialy_6 |
data dodania: 2008-09-20 18:27:27 |
treść: Dwie samotne dziewczyny z pewnością nie powinny mieć żadnych kłopotów. Oczywiście w miejscach, gdzie jest mniejsza ilość turystów mogą nie chcieć się z Wami targować tak jak z facetami, ale jestem przekonany, że powinno być bardzo fajnie i bez najmniejszych problemów :) Co do noclegów to w medinach to ciężko mi jak to będzie w przypadku dwóch osób, ale cena za nocleg w pokoju przy 4ch osobach to 40-50 DH (niestety w pokoju nie ma jacuzzi i klimatyzacji ;( ) Merrakesz jest droższy i ciężko mi powiedzieć ile kosztują pokoje - my za dach zaraz przy Dżema-el-Fna płaciliśmy 40 DH/os. Poza tym nocleg na dachu przeważnie ok 20-25 DH/os. Przy noclegach bardzo dużo daje targowanie się :) Jakbym mógł jakoś jeszcze pomóc to pytaj śmiało :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.