Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Apel o zwrócenie tego serwisu globtroterom |
autor komentarza: tintin |
data dodania: 2008-10-06 07:21:39 |
treść: przesylam list od pana AMKB, ktory dostale od niego oraz list, ktory pozwolilem sobie napisac w odpowiedzi. jesli jakiekolwiek przeklenstwo z moich rak zostalo napisane pod adresem pana AMKB to jestem gotow przeprosic, jesli jednak nie to podtrzymuje moje slowa o "demencji" AMKB napisal: Uprzejmie proszę o przeanalizowanie wypowiedzi na forum dyskusyjnym dookoła swoich i moich zdjęć dwóch użytkowników: tintin i biendarka. Obydwaj Ci użytkownicy posługują się w swoich komentarzach obrażliwymi epitetami i przekleństwami pod moi adresem. Użytkownik biendarka posuwa się do gróźb, jak również pod adresem forum Globtroter grożąc, że "solidnie w nim namiesza". Ten sam użytkownik biendarka posunął się do wysyłania do mnie obraźliwych emaili z pogróżkami, których kopie pozwolilem sobie załączyć. Użytkownik biendarka używa również obraźliwego określenia "czarnuchy" w stosunku do obiektów moich zdjęć czyli murzynów - przejaw rasizmu, który raczej nie powinen mieć miejsca wśród globtroterów. Uważam, że obydwaj ci użytkownicy przekroczyli &6 regulaminu i jako tacy powinni być z tego forum usunięci. a oto moja odpowiedz: uprzejmie prosze pana o przeslanie mi fragmentu z jak pan pisze "przeklenstwami", ktore jakoby napisalem pod pana adresem. mnie wydaje sie, ze takowych nigdy nie uzylem na forum, dlatego pozwole sobie nazwac pana klamca i mitomanem. napisalem tylko, ze ma pan chyba demencje starcza, a to jak wiem nie jest przeklenstwem... chyba, ze sie myle... czekam na rychla odpowiedz z pana strony... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.