Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Apel o zwrócenie tego serwisu globtroterom
autor komentarza: tintin
data dodania: 2008-10-06 07:21:39
treść:
przesylam list od pana AMKB, ktory dostale od niego oraz list, ktory pozwolilem sobie napisac w odpowiedzi.

jesli jakiekolwiek przeklenstwo z moich rak zostalo napisane pod adresem pana AMKB to jestem gotow przeprosic, jesli jednak nie to podtrzymuje moje slowa o "demencji"

AMKB napisal:
Uprzejmie proszę o przeanalizowanie wypowiedzi na forum dyskusyjnym dookoła swoich i moich zdjęć dwóch użytkowników:
tintin i biendarka.
Obydwaj Ci użytkownicy posługują się w swoich komentarzach obrażliwymi epitetami i przekleństwami pod moi adresem.
Użytkownik biendarka posuwa się do gróźb, jak również pod adresem forum Globtroter grożąc, że "solidnie w nim namiesza".
Ten sam użytkownik biendarka posunął się do wysyłania do mnie obraźliwych emaili z pogróżkami, których kopie pozwolilem sobie załączyć.
Użytkownik biendarka używa również obraźliwego określenia "czarnuchy" w stosunku do obiektów moich zdjęć czyli murzynów - przejaw rasizmu, który raczej nie powinen mieć miejsca wśród globtroterów.
Uważam, że obydwaj ci użytkownicy przekroczyli &6 regulaminu i jako tacy powinni być z tego forum usunięci.

a oto moja odpowiedz:
uprzejmie prosze pana o przeslanie mi fragmentu z jak pan pisze "przeklenstwami", ktore jakoby napisalem pod pana adresem.

mnie wydaje sie, ze takowych nigdy nie uzylem na forum, dlatego pozwole sobie nazwac pana klamca i mitomanem.

napisalem tylko, ze ma pan chyba demencje starcza, a to jak wiem nie jest przeklenstwem...
chyba, ze sie myle...

czekam na rychla odpowiedz z pana strony...

tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl