Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Pytanie do Admina |
autor komentarza: biendarka |
data dodania: 2008-10-08 21:38:57 |
treść: Belzebub: Oto moja "grozba", ktora wyslalam AMKB na maila (tu smieję sie do łez! :D ) "... zaczyna mnie powoli irytowac Panska obecnosc w galerii moich zdjec. Panskie komentarze, dobre, czy zle, dzialaja mi na nerwy. Juz samo widzenie panskiego nickname'a sprawia ze caly czas mam ochote wejsc w pana zdjecia i narobic tam troche balaganu. Prosze mi nie komentowac ani nie oceniac wiecej moich zdjec. Radze po dobroci. Nie chce juz wiecej widziec Pana komentarzy u siebie w portalu. Jesli jednak Pan nadal bedzie to robil zrobie tam z Pana posmiewisko i z Pana zdjec takze. Niech no tylko zobacze jeszcze jakis Pana komentarz.......................... " No naprawde to groznie zabrzmialo hahaha gdybym ja dostala takiego maila to bym z politowaniem pokiwala glowka... na mysl o osobie, ktora to wyslala. Rozumiem grozby typu "zabije Pana" hahah, ale takie cos!? To przeciez smiechu warte :)) zwlaszcza, ze tylko sobie "poszczekalam" w tym mailu, a i tak nic nie zrobilam odnosnie jedynek itd. :D |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.