Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Pytanie do Admina
autor komentarza: biendarka
data dodania: 2008-10-09 01:45:38
treść:
Emancypantko:
Spor miedzy mna a AMKB juz dawno sie zakonczyl, takie przynajmniej odnosze wrazenie. Zostal on tylko odgrzebany powyzej przez szanownego pana Jana, ktory ma tu 2 konta i ciagle sie zastanawiam czyim jest klonem ;). Nie wymieniam sie z AMKB zadnymi komentarzami, ani niczym juz, generalnie. AMKB nadal zaniza mi oceny na zdjeciach, ale na to mozna przymknac oko, gdyz nie zostawia tam juz swoich, zawsze budzacych spory(!!!), komentarzy. Zaczynam pojmowac o co Mu chodzilo, dodalam 10 wazek, a On wybuchl u mnie pod zdjeciem "czy wyscie ludzie powariowali??!?!?!po co tyle, muszek i kwiatkow????!!!", zrozumialam, ze wyzyl sie na mnie takze za inne osoby, ktore dodawaly podobne zdjecia. Pech chcial, ze to byl moj 3ci dzien na Globtroterze i wpadlam w furie! Bylam tu nowa (nadal jestem), skad moglam wiedziec o co w tym wszystkich chodzilo??? Zachowalam sie tak samo niekulturalnie wobec niego jak On wobec mnie, a pozniej wszystko juz bylo jak gra w ping ponga, jeden komentarz od Niego, jeden ode mnie i tak w kolko, az w koncu napisalam do Niego 2 nieladne emaile... Nie uwazam tego za blad. Owszem, przyznaje ze nizej spasc nie moglam, jesli chodzi o poziom komunikowania sie z Nim, ale przynajmniej pomoglo. Teraz jest wzgledny spokoj i mam nadzieje, ze tak zostanie... Z niektorymi trzeba rozmawiac w ich jezyku, by dobrze pojeli o co chodzi. Z prostakami po "prostacku", z inteligentnymi - inteligentnie, z obytymi - kulturalnie, z przyjaznymi - serdecznie :) Kazda znajomosc zalezy od "pierwszego kontaktu", wazne wiec, aby poczatek znajomosci byl pozytywny. Wazne dla mnie!! Dla AMKB nie mialo to zadnego znaczenia, gdyz on jest tu po to tylko, by zanizac oceny innym. 90 procent ocen, ktore wystawil Tintinowi to "dwojki" i "trojki", rozumiem wiec nieprzyjazne nastawienie Tintina do AMKB, ktory zanizyl mu ocene PRAWIE wszystkich fotek. AMKB potraktowal "z góry" takze Marianne... Emancypantko, moze Ty nie mialas zadnych "problemow" z AMKB, dlatego tak trudno Ci pojac niechec niektorych do tego Pana, a moze jestes osoba bardzo, ale to bardzo tolerancyjna i nawet najgorsze ataki pod swoim adresem jestes w stanie przelknac i przemilczec... :) Jesli jendak z czyms takim sie nie spotkalas to rozumiem Twoje niezrozumienie calej tej sprawy... Wierz mi Emancypantko, ja jestem przyjaznie nastawiona do kazdego i gdyby AMKB napisal cos w stylu "witamy w globtroter, chcialbym Cie tylko poinformowac, ze zdjecia takie a takie troche tu nie pasuja, bo to i tamto" ... to wszystko potoczyloby sie inaczej, zapewniam Cie Emancypantko :) A On zamiast tego zaczal awanture pod jednym z moich zdjec, a potem dolewal dzien w dzien oleju do ogniska.......Wiec prosze sie nie dziwic, ze stracilam cierpliwosc! :) Nie tak powinni postepowac ludzie w takich serwisach... Tu moze sie przylaczyc kazdy (nawet 2 razy!!:D z tego co zauwazylam) i kazdy powinien zachowac zdrowy rozsadek, przyjazne nastawienie i SZACUNEK dla drugiej osoby w swoich komentarzach czy uwagach do innych uzytkownikow. Niczym sobie nie zasluzylam na takie przyjecie jakie mi zgotowano, Emancypantko. Wystarczyloby byc troche grzeczniejszym na samym poczatku.... i nie byloby tu teraz zadnej dyskusji na ten temat, pozdrawiam.
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl