Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Pytanie do Admina nr 2 |
autor komentarza: seraph |
data dodania: 2008-10-12 19:42:40 |
treść: Ja też póki mam opcję otrzymywania punktów za klikanie - zamierzam z niej korzystać. I nie będę pisał, że nie zależy mi na książkach, bo szczerze nie wierzę, że większość z ludzi będących w top 15 klika dla przyjemności. Szczególnie widać to pod koniec miesiąca, kiedy od kilku kliknięć zależy czy ktoś łapie się do złotej 10, czy też nie i nagle wszystko przyspiesza. Jak już kiedyś pisałem w dyskusji pod jednym zdjęciem - zablokujcie możliwość wygrywania za klikanie w zdjęcia, to ludzie (w tym ja) przestaną to robić. I tak wolę to, niż pisanie komentarzy w stylu: "ciekawe dlaczego akurat tak się to nazywa", które moim zdaniem mają to samo na celu. Początkowo miałem ambicje współtworzenia serwisu przez zamieszczanie zdjęć czy opis relacji z podróży. Mając jednak przez miesiąc styczność z ludźmi tutaj, uznałem, że nie warto - od tego są inne serwisy, któych nazwy nie będę jednak podawać, bo ktoś mógłby to uznać za reklamę. Globtroter pozostaje dla mnie portalem wygrywania książek i ew. poszukiwaniem towarzyszy podróży - tutaj też się na szczęście sprawdza. Kiedy admin zmieni zasady, będę rad, ale dopóki nic się niedzieje, ja sam też nie zamierzam niekorzystać z dostępnych mi opcji. Mam nadzieję, że nie uraziłem nikogo moją wypowiedzią, jej celem było tylko przekazanie mojego punktu patrzenia na sprawę (a zauważyłem, że trzeba dodać taki komentarz w swojej wypowiedzi, żeby nie zostać źle odebranym i od razu zlinczowanym przez "lepsze" towarzystwo). |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.