Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: kupilem bilet do Peru - 3tyg. Co dalej??? |
autor komentarza: blt |
data dodania: 2008-10-26 10:50:10 |
treść: pominę milczeniem gorrące dziewczyny itp... Moim zdaniem Peru jest zbyt piekne żeby tracić czas na plaże, które nie grzeszą atrakcyjnością. I tak przez wiekszość roku jest na wybrzeżu okropna mgła. Warto więcej czasu poświęcć za góry - w przewodniku LP masz klika propozycji tras trekkingowych, ja byłam na petli wokół Ausangate, piękna wycieczka, choć podobnych jest kilka. Machu nie warto odpuszczać. Trudno - jest wielu turystów, jak to zwykle w takich miejscach, ale jest naprawdę niesamowite. Jeśli chodzi o dżunglę, to ja polecam (może mało oryginalnie), ale ...amazońską oczywiście. Dolecisz do Iquitos i stamtąd jest wiele mozliwości. Inna opcja to Manu area, ale tam nie byłam, też podobno fajnie. Peru jest duże, a masz tylko 3 tygodnie, samo przemieszczanie się zajmie dużo czasu. Powodzenia ;-) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.