Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Indywidualnym turystom wyjezdzajacym do Chin ,wspolczuje. |
autor komentarza: teddy320 (konto zablokowwane) |
data dodania: 2008-11-10 16:02:21 |
treść: Zgadzam sie z Wami w v100 %-centach ,ale mnie wystarczyly dwa skoki cisienia ,pierwszy w Amsterdamie ,gdy dowiedzialem sie ,ze tego dnia chinczycy odwolali moj lot ,i bez bagazu musialem udac sie do hotelu .Chyle czola tutaj przed holenderska obsluga na lotnisku ,ktora mi bardzo pomogla ,Drugi na lotnisku w Pekinie ,gdy dwie godziny szukalem kogos kto zna angielski ,i tak udalo mi sie trafic do China Southern Arlines ,oczywiscie do biura ,ze swoim bagazem ,troche mi pomogli ,ale pytali kto mnie tu przyslal ,bo mialem przesiadke w Pekinie ,i balem sie ,ze spoznie sie na nastepny samolot do Nanning ,a nastepnego dnia byl juz zabookowany bilet do Szanghaju .Do rzeczy jednak ,gdy nie ponagla cie czas ,i nie masz zabookowanych biletow lotniczych ,w Chinach wcale nie tanich i nie chcialbys sie mimo woli spoznic na samolot to jest ok. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.