Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Co zostało z |
autor komentarza: AMKB |
data dodania: 2008-11-19 17:19:52 |
treść: Marku! Jestem tutaj tylko od 3 miesięcy, więc nie potrafię porównać z tym co się działo rok temu. Wiem, że masz absolutną rację jeśli chodzi o całkowity bałagan związany z ocenianiem zdjęć. Obecnie, przy braku MODERATORA i prawie CAŁKOWITEJ obojętności ze strony AdminGloba wysiłki użytkowników usiłujących zaprowadzić jakikolwiek sens w tej materii są skazane na niepowodzenie a jednocześnie powodują, że zamiast skupić się na tematach podróżniczych wszyscy skupiają się na dyskusjach gdzie, kiedy pojawił się jakiś klon. Podziwiam odwagę niektórych użytkowników, którzy tu jeszcze umieszczają swoje zdjęcia. Ja wiem, że tak długo jak nie zostaną tu wprowadzone generalne zmiany na pewno już żadnego zdjęcia nie umieszczę. Protesty ze strony niektórych użytkowników, którzy zaczęli umieszczać najrozmaitsze "klony" (bo podejrzewam, że to był prawdziwy cel!) na niewiele się przydały a tylko jeszcze bardziej przyspieszyły rozpad portalu. Szkoda, że "zdołowane" zostały absolutne kicze, które wg mnie powinny zostać wypromowane jako nowa winieta portalu. Może wtedy właścicidele kiwnęli by palcem? Mylisz się wg mnie co do braku odpowiedzi na "pytania podróżnicze". Na bardzo wiele pytań znajdziesz tu odpowiedzi, często bardzo wyczerpujące. Często większym problemem jest pytanie, które jest za mało sprecyzowane, lub pytający nie zwraca uwagi na odpowiedzi. Jeśli chodzi o tematykę zdjęć i dyskusję wokół nich to niestety jakość przeszła w ilość, często umieszczane są zdjęcia z podróżami nie mające nic wspólnego itp. Cóż, jako użytkownik niewiele więcej jestem w stanie zrobić jak tylko "poczekać na lepsze czasy" lub zmianę właściciela. Jestem przekonany, że ciągle są tutaj prawdziwi i szalenie sympatyczni podróżnicy, którzy jeżeli by mieli taką możliwość to dyskutowali by o podróżach na Malediwy a nie o klopsikach w sosie własnym. W międzyczasie zajrzę i do tego miejsca o którym piszesz. Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.