Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Prosba o usuniecie klonow |
autor komentarza: anag |
data dodania: 2008-11-21 10:40:25 |
treść: Dzieki Admin, Powinnam byla powiedziec "niektore" sugestie, nie mialam na mysli wszystkich - sorry... Na liscie odwiedzonych krajow, ktore pojawiaja sie w profilu i przy zdjeciach, znalazla sie pozycja "CHINY - the best kraj, hehe". To zmiana Admina, czy Teddy ma juz do wszystkiego dostep nieograniczony...? ;) Rozumiem Twoj argument za nie blokowaniem Teddy'ego, jednak moim zdaniem jest to szczegolny przypadek i powinien dostac szczegolne ostrzezenie. Nie rozumie grzecznych aluzji i nie rozumie niegrzecznych komentarzy wprost jak ludzie mu mowia, ze nie chca ogladac setek jego zdjec i nie chca, zeby utrudnialy dostep do innych - nie mam pojecia, czy to jego zlosliwosc czy ignorancja, ale to przestalo byc zabawne. Tym bardziej, ze stracilismy niedawno zdjecia Marka Kosa - wymiana ich na zdjecia Teddy'ego to bardzo niedobra wymiana. Ja, podobnie jak wiekszosc uzytkownikow tutaj, mam tysiace zdjec z podrozy, ale nie zamierzam zalaczac WSZYSTKICH, przede wszystkim ze wzgledu na szacunek dla innych. Moze nie jest to punkt regulaminowy, ale podstawowy savoir vivre - trzeba sie chwile zastanowic przed dodaniem zdjecia, czy warto marnowac nim czas innych - a nastepnie zastanowic sie nad usunieciem tego zdjecia, jesli dostanie niskie oceny, zwlaszcza od nie-klonow, bo o czyms te oceny przeciez swiadcza... Pozdrawiam A |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.