Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: O czym tutaj jest mowa? |
autor komentarza: northkris |
data dodania: 2008-11-23 11:00:22 |
treść: Witam. Zacząłem się zastanawiać o czym Wy wszyscy piszecie. Po co się tak ekscytować klonami, wypowiedziami, ocenami. Czy naprawdę komuś zależy żeby ktoś ocenił moje wrażenia z jakiejś podróży lepiej niż inne? To tylko moje wspomnienia. Chcę się nimi dzielić, a nie wygrywać rankingi popularności. Jak ktoś chce niech wkłada po 1000 zdjęć, może mają one dla niego wartość, może przeżył chwile, których nigdy nie zapomni i chce je Wam pokazać, a może chce zobaczyć swoje nazwisko w internecie. To, wydaje mi się, jego indywidualna sprawa. Każdy z nas widzi świat inaczej i ma do tego prawo. Po co rywalizować który punkt widzenia jest lepszy? Ja będę się nadal z Wami dzilił tym co przeżywam. Możecie mi dawać najniższe oceny, nie o to mi chodzi. Pozdrawiam wszystkich. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.