Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: O czym tutaj jest mowa? |
autor komentarza: AMKB |
data dodania: 2008-11-23 17:43:55 |
treść: Cieszę się, że GlobAdmin zabrał głos. Dziękuję. Dalej wydaje mi się, że kształt portalu jest dobry - przecież dlatego tu jestem. Dalej uważam, że należy wprowadzić zmiany w sposobie oceniania zdjęć np. takie jak zaproponowałem, bo przy małej ilości oceniających niestety jest to kluczowy punkt. Na pewno nie powinno się to odbywać na dotychczasowych zasadach. Dalej uważam, że należy ograniczyć ilość wprowadzanych dziennie zdjęć, zwłaszcza dla osób z niską średnią. Nie zgadzam się z teorią, że można tu umieścić i 1000 zdjęć i traktować to jako przechowalni, aby można było pokazywać znajomym. Spowoduje to, że nie będziemy w stanie "przekopać się", przez takie zestawy). Przy wprowadzaniu zdjęć powinno być również wg mnie ostrzeżenie następującej treści:.. Zastanów się czy Twoje zdjęcie zainteresuje innych........Pamiętaj, że to TY prosisz innych o poświęcenie swojego czasu na obejrzenie Twoich zdjęć........Staraj się nie wprowadzać zdjęć własnych (tzn. tzw. rodzinnych)................. Sprawdź, czy zdjęcie nie zawiera niepotrzebnego datownika i spełnia podstawowe kryteria techniczne tj. Jest ostre i odpowiednio wykadrowane (bez np."obciętych" nóg)...............Pamiętaj, że jest to portal Globtroterów i zdjęcie, które umieszczasz powinno być wyraźnie powiązane z podróżami................Nie zapomnij o umieszczeniu odpowiedniego opisu, aby oglądający również mógł się czegoś i dowiedzieć.................Reaguj z kurtuazją na uwagi innych nawet, jeżeli są trochę ironiczne czy złośliwe...............Pamiętaj, że za niewłaściwe zachowanie możesz być z tego portalu usunięty... Tego typu uwagi WYBIŁBYM TŁUSTYM DRUKIEM przed wprowadzeniem zdjęcia. Jeszcze jedna poprawka - to zwiększenie ilości reklamowanych "najwyżej ocenianych" zdjęć z 10 do 20............ Zmiany, które proponuję nie są wielkie i wydaje mi się, że są rozsądne.... Dziękuję... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.