Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: 2008, dookoła świata |
autor komentarza: AMi |
data dodania: 2005-10-31 00:16:10 |
treść: Hej! Jestem Adam, mam 24 lata, mieszkam pracuję i studiuję w Poznaniu. Na sierpień 2008 planuję początek rocznej podróży dookoła świata. Wstępny zarys - Rosja, Kazachstan, Uzbekistan, Tadżykistan, Kirgizstan, Chiny, Indie, płw. Indochiński i Malajski, Sumatra, Jawa, Australia, Nowa Zelandia, i dalej hasłowo Ameryka Pd. i Środkowa, RPA, Afryka, Europa. Koncepcja cały czas się tworzy. Mam doświadczenie z Rosji (Okolice Bajkału, Buriacja, Sajany, płw. Kolski), Ukrainy, Skandynawii, Bałkanów i prawie całej Europy. Profil wyjazdu - zdecydowanie improwizacja, minimalne koszty, dużo trekingu i gór, trochę wspinaczki, zdjęcia, kontakty z ludźmi. Szukam 2-3 osób z pasją, doświadczeniem i pomysłami, wiek i płeć dowolne. Chętnie przyjmę też każdą pomoc i wszystkie uwagi. Mój adres: amen8@wp.pl, gg: 280 70 25. Moja strona www rusza w połowie listopada. Pozdrawiam i czekam na kontakt! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.