Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: O czym tutaj jest mowa? |
autor komentarza: AMKB |
data dodania: 2008-11-24 05:51:56 |
treść: Do Akinom, Maskot i innych, którym przeszkadza, że ktoś usiłuje coś zmienić JEGO ZDANIEM na lepsze. Niestety zamiast polemizować, czy przedstawiać swoje racje wyłącznie usiłujecie zdusić i wciągnąć do kotła (jak w smutnym dowcipie o polskim kotle w piekle nie pilnowanym przez nikogo...). Siądziecie na chwilę, machniecie jakieś bzdety bez zastanowienia jak to będzie działało i podnosicie krzyk, że ktoś się wychyla, zamiast przynajmniej umieć powiedzieć DZIĘKUJĘ za to, że poświęciłem swój czas i przedstawiłem JEDYNĄ kompleksową i sensowną propozycję lub PRZEPRASZAM za to, że się niepotrzebnie uniosłem. Przyjrzyjcie się ile fajnych osób odeszło z tego portalu i co pozyskaliśmy w zamian???? A wy co zrobiliście? Zlewacie wszystko i nie chce wam się niczego. Nie umiecie dyskutować tylko wrzucacie jakieś teksty typu "nie wdawaj się w dyskusję z kimś, kto jest tu tylko dla dyskusji... (z łatwością zgadniesz, kogo mam na myśli)". O ile sobie przypominam, to w czasach, kiedy uczciwie usiłowałem oceniać zdjęcia Ty maskot zacząłeś wyliczać jakieś średnie i próbować udowadniać, że Twoje zdjęcia oceniłem niżej??? I to dlatego ten tekst??? Nie kreuję się na "gwiazdę", nie jestem zawodowym fotografem, ale nie mam kompleksów, widziałem i podróżowałem po świecie wystarczająco dużo aby pisać z pewną pewnością siebie. Wiem, kiedy należy działać i kiedy można usiąść przy piwie. Moim zdaniem teraz należy działać. Oczywiście, można na wszystko machnąć ręką i rąbnąć jakiś tekst bez zastanowienia... Błagam spróbujcie argumentować i polemizować a nie obrażać adwersarza bez potrzeby. Ja was traktuję poważnie, więc i spodziewam się tego samego od Was. Pozdrawiam :-)) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.