Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: O czym tutaj jest mowa? |
autor komentarza: northkris |
data dodania: 2008-11-24 10:38:00 |
treść: Wiesz AMKB, masz absolutne prawo walczyć o to w co wierzysz, że jest słuszne, tylko to nie ja i inni, którzy mają odmienne opinie niż Ty, powinni być partnerami w dyskusji. Od zmian jest właściciel tego portalu i on ustala regóły gry. Ja wyraziłem tylko swoją opinię na temat tego o czym piszecie. Pewnie jest jakiś bezpośredni kontakt do administratora. Można Go zasypać mailami, że ktoś, Twoim zdaniem łamie regulamin. Na forum toczy się żałosna dyskusja, która nic nie wnosi oprócz coraz to nowych żalów. I jeszcze jedno. Nigdy moim zamiarem nie było nikogo z Was obrażać za jego poglądy. Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.