Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: [GLOBADMIN] zmiany w galerii zdjec |
autor komentarza: AMKB |
data dodania: 2008-11-26 05:42:24 |
treść: Tommy Widocznie nie przeczytales mojej wypowiedzi do końca. Pisałem tam również o kurtuazji... Twój przejaw kurtuazji jest raczej kuriozalny. Popisujesz się chamstwen w stosunku do mnie bez żadnego powodu i sensu. Przecież wystarczyło spróbować polemizować. GDZIE ja napisałem o mistrzach świata w fotografii, wstawaniu o 4 rano itd, itp? Pogląd, że mamy tutaj zalew kiczu jest raczej dość powszechny i ja go tylko ubrałem w słowa (spójrz np wyżej na wypowiedź emskiego). Spójrz na odejście wielu innych - dlaczego? Być może Tobie to nie przeszkadza a mnie tak. Rozumiem, że nie umiesz swoich poglądów wyrażać słowami stąd Twoja ordynarność. Na forum publicznym wstrzymałbym się z pisaniem. Wiem, że Cię drażnię (i paru innych...) tym, że piszę w sposób przemyślany i nie potrafisz ze mną polemizować, więc trzeba mnie na wszelki wypadek wciągnąć do kociołka, żebym nie wystawał... P.S. Sprawdź w słowniku co oznacza słowo SZACUNEK i spróbuj zrozumieć... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.