Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: styczeń w Indiach - 2tyg.
autor komentarza: asiurka
data dodania: 2008-11-27 11:54:15
treść:
witam!
bedziemy na Goa w podobnym terminie (9.01 do 14.01) i tez pierwszy raz.
my tez przylatujemy do Delhi.
szukalismy najlepszej opcji drogi na Goa i wybralismy loty z Delhi na Goa (lotnisko Dabolim), potem bierzemy taksowke z lotniska i jedziemy okolo godziny na plaze (Palolem) gdzie zarezerwowalismy hut (taki bungalow).chcemy mieszkac na plazy wiec wybralismy drozsza opcje niz mieszkanie w centrum wyspy lub tez jakies 500 m od plazy.zarezerowalismy hut z widokiem na morze i z toaleta i prysznicem.za 1500 rupii za hut, wiem moze to wydawac sie duzo ja na warunki indyjskie ale jedziemy tam tylko na 5 dni i chcemy miec prawidziwe wakacje a nie szukanie i bieganie o 18.00 po roznych miejscach i pytanie o nocleg.poza tym to jest okres po noworoczny gdzie bedzie oblezenie na Goa.podam Ci kilka przydatnych linkow:
http://www.cubagoa.com/cuba_beach_bunglow.asp
to nasze noclegi, oczywscie mam strony gdzie za hut placi sie 400, 600 rupi jak jestes zainteresowany to przesle Ci je ale one maja toalety na zewnatrz.
http://www.indiamike.com/india-articles/all-about-domestic-flights-in-india/
to jest strona z wszystkimi przewoznikami na terenie Indii, my wybralismy najtansza opcje i lecimy Spicejetem za 24.000 rupii, za dwie osoby w dwie strony klasa ekonommiczna, ta najtansze co znalezlismy jesli chodzi o polaczenia lotnicze w tym terminie,mysle ze jesli bys rezerwowal wczesniej to byloby taniej.aha jeszcze jedno, nie sugeruj sie cenami na pierwszej stronie tylko sprawdz jak to bedzie razem z podatkami i oplatami, one sa najwyzsze i z sumy 2 tysiecy rupii okazuje sie ze z podatkami i oplatami jest 24 tys rupii:(
zycze udanej podrozy
ps.ja tez lece z mezem:)
co zobaczyc na Goa nie wiem bo jescze tam nie bylam.sluze onformacja tylko o podrozy tam i nocelgach.
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl