Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Co zabrać???? |
autor komentarza: Lis |
data dodania: 2008-12-04 12:01:35 |
treść: bardzo przydatne informację, ja się z żoną wybieram 8 stycznia do Goa. Właśnie robię listę potrzebnych rzeczy i powiem szczerze - tutaj jest niemal wszystko. Zastanawia mnie tylko czy brać (w trosce o żonę): - suszarkę (choć śpimy w hotelu, i nie śmiać się bo dla wielu kobiet to ważne;]) - czajnik elektryczny (by zawsze mieć wodę przegotowaną - zęby itp...) - z szczepieniem na żółtaczkę nie zdarzymy ale chcielibyśmy tężec i dur brzuszny... (a jak u was było z szczepieniami - wiem że temat rzeka i już jest kilka wątków...) - kasa, ale w jakiej walucie (euro czy dolar, czy faktycznie czasem przeliczają euro=dolar?) no i jak jej dużo - ciuchy faktycznie lepiej tam kupić i są do wywalenia?? (brud, kurz..?) - długopisy dla dzieciaków (chyba lepsze od słodyczy no i wytrzymają klimat...) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.