Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Nie jestem mrówką turystyczną!!!!!!!!!! |
autor komentarza: emski |
data dodania: 2008-12-07 15:06:55 |
treść: podpisuje sie pod tym postem w 100% nie znam tych panow jedynie o nich slyszalem a przy najmniej o cejrowskim nie interesuja mnie ale z tego co piszesz wydaje mi sie ze wiem o co biega no ale kazdy probuje na tym zagonionym swiecie zaistniec i wypiac sie do gory nawet kosztem wypinania sie na innych :-)) solution ? wypiac sie na nich i nie dozywiac zaden cejrowski nie dostarczy ci tyle karmy jak sobie sam nie zapewnisz spokojnie jezdzac przezywajac swoje wlasne chwile w kazdym zakatku tego swiata ....olac cienkim sikiem i zyjesz spokojniej :-))) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.