Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Tajlandia - co robic? |
autor komentarza: wagabundakufel |
data dodania: 2008-12-09 00:22:00 |
treść: W Tajlandii spędziłem miesiąc. Osobiście uważam, ze nie ma się co przejmować żadnymi rewolucjami. Nic Ci się tam nie stanie. Co najwyżej wrócisz do domu parę dni później :) Kambodża jest wspaniała, ale jeśli chcesz odpocząć to wystarczy Tobie Tajlandia. Jest to istny raj na ziemi. Jeśli będziesz juz na południu to polecam szczegulnie ośrodek Phu Tara nieopodal Krabi. Jest to bajkowo położony osrodek położony w dżungli, w malowniczej okolicy, nad rzeczką, którą można wybrać się na dzień kajakiem w górę rzeki. Kanchanaburi jest bardzo komercyjne. Osobiście nie widziałem powodów, by zostać tam na dłuzej.Na Bangkok myslę wystarczy 3 dni. W Chiang Mai warto wybrać się na 3 dniową wyprawę do dżungli. Bardzo pouczające chwile, choć amatorzy wygód moga być rozczarowani.Co do wysepek to polecam gółwnie Koh Phi Phi i Koh Phangan. Tam sobie odpoczniesz. Koh Samui jest bardzo skomercjalizowana, a Koh Tao, jest rajem dla nurków. Lecz jeśli nim nie jesteś to możesz sobie odpuscić tę wyspę. Ogólnie rzecz ujmując Tajlandia jest przepięknym krajem i polecam ja każdemu. Pozdrawiam. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.