Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: lokalne specjały garmażeryjne |
autor komentarza: emski |
data dodania: 2009-01-15 03:34:48 |
treść: no wiesz co teraz dalas plame ...cuy bo tak to sie nazywa po ichniemu juz 2000 lat BC byl znany w Boliwi Peru i Ekwadorze jako beztlusczowe prawie zrodlo protein dopiero jak Pizarro postawil swoje brudne stopy tam to pozniej brytole i chyba holendrzy sprowadzili to do europy jako egzotyczne zwirzatko domowe. A byc w Peru a juz w Arequipa gdzie to podaja najlepiej to tak jak byc w Polsce i nie sprobowac schabowego czy bigosu. A juz sposob jaki podaja w Chivay kolo kanionu Colca bije wszelkie knajpy. Kiedys w Hauraz spalem w hotelu na 3 pietrze a na drugim naliczylem trzymali jakies 50 swinek co jest normalne jako dodatkowy dochod dla gospodrstwa. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.