Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: lokalne specjały garmażeryjne |
autor komentarza: Bo1 |
data dodania: 2009-01-16 00:49:58 |
treść: wybredna nie jestem... i raczej z wszystkożernych (mogę sobie na to pozwolić, bo mam "strusi" żołądek i końskie zdrowie :). Niestety zwracam uwagę na wygląd, stąd nie namawiajcie mnie proszę na jaja stuletnie... lub mrożony szpinak. To skreślam z marszu....Najbardziej zacvhwyciła mnie kuchnia (oprócz kuchni włoskiej... i z rosyjskiej - soljanki, uchy z jesiotra i szaszłyków z tejże rybki) indonezyjska - gdzie tylko mogłam, i ile mogłam - szaszłyki z kurczaka (sate ayam z sosem arachidowym) i sate kambing (z baraniny) i krewetki i nasi goreng.... eh - rozmarzyłam się. Indie - szczególnie południe, mnie rozczarowały - preferowana kuchnia wegetariańska, mało warzyw (po obróbce termicznej) - już po tygodniu wyłazi bokiem. Najbardziej jednak na świecie nie znoszę liofilizatów :D. Pozdrawiam. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.