Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Zdjęcia Reporterskie |
autor komentarza: emski |
data dodania: 2009-01-21 20:25:56 |
treść: AMKB a dlaczego chilijskie nabezpieczniejsze ? bo ja tylko takie pijam bo tanie i pyszne :-) ale ze bezpieczne o tym nie pomyslalem. U mnie w Skierolawkach juz widacpoprawe ekonomii od rana ustawiaja sie kolejki po samochody u dealers a wic ceny ich poszly do gory na ulicach tysiace signs HELP WANTED !!! Mc Donalds z etego powodu podnislo minimum wage do $ 25.00 per hour nie ma pracownikow !!!! Boom gospodarczy widac na kazdym kroku dobrze ze nie sprzedalem stocks bo juz widze ze leca do gory jak szalonepewnie pod koniec dnia odrobia cale straty a poki co jak amaranth sugeruje kupilem pare gallonow mleka co prawda u mnie mleko pije tylko kot ale szkoda go tak nagle przerzucic na wode i wroble :-))) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.