Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: GALERIA - czy mozna bez oceniania
autor komentarza: usunięty/nieznany
data dodania: 2009-02-06 07:51:42
treść:
ja daje oceny od tej pory tylko za fotki ktore mi sie podobaja. jak mi sie nie podoba to omijam bo i jaki sens dyskutowac o takiej w detalu (chyba ze juz wczesniej sie dyskusja nawiazala). choc i tak uwazam ten system oceniania za najbardziej bezsensowny pod sloncem... Potrafie zrozumiec ze kazdy ma inna wizje postrzegania swiata i cos co ja uwazam za ladne komus sie moze totalnie nie podobac, ale dostrzeglam tutaj juz kilka osob takich ktore po prostu zawsze nisko oceniaja, same majac tak beznadziejne fotki pdodawane ze sie plakac chce. taki chyba odwet za to ze 'prawda w oczy kole'. i nie pisze tu o swoich fotkach bo tych dodalam dopiero kilka, ale o zajebistych fotkach innych ludzi w ktorych jak sie spojrzy na oceny to tylko te pare osob ocenia tak bardzo nisko. byloby to fair gdyby te osoby byly w stanie skrytykowac dlaczego oceniaja tak nisko. wogole tylko wtedy widze sens w dodawaniu zdjec, jesli jest zdrowa konkurencja i krytyka ze strony osob ktorym cos sie nie poodoba. bo jasne jest ze jesli ktos daje 5 to komentowac nawet nie musi. ale 3 badz 2 i przechodzi dalej... nonsens troche... ewidentnie albo zeby zepsuc komus srednia (ktora nawet nie mam pojecia do czego jest komu potrzebna) albo klikajac bez opamientania za przewodnikiem, badz zwyczajnie zlosliwie... no chyba ze te kilka osob to jacys super pro fotograferzy (oczywiscie maskujacy sie dodaniem tych kilku biednych zdjec) i powinnismy sie cieszyc ze ktos taki nas ocenia...

wiec pisze jeszcze raz - bezsensu jest dostac niska ocene bez komentarza co jest ze zdjeciem nie tak...
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl