Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Kryzys finansowy a turystyka co myślicie??? |
autor komentarza: Gozer |
data dodania: 2009-02-06 21:42:45 |
treść: Nie wiem jak szanowni internauci ale oglądam właśnie tvn24 i to co słyszę co mówią nasi spece od finansów aż mi ciarki chodzą po plecach kto im takie głupoty każe gadać (eee.... to akurat wiem?:)) oni myślą że ludzie każdą ścieme łykną ale ja powiadam nie te czasy !!!! Zaraz zawalą się nasi rodacy co za chlebem wyjechali do krajów które my zwiedzamy turystycznie oczywiście po zasiłki jakby ktoś wątek zgubił:) Chciało się pracować za granicą zwrot podatku im się marzył a po kasę w Polsce to łapę wyciągają!! A niech wyciągają bo należy się!! Choć jestem przeciwny bo jak by nie patrzeć to i tak z naszych :( Jest pomysł (kolejny jak mniemam) aby ruszyć rezerwy !!!! O zgrozo mało już przepuścili teraz ostatnie złotówy nam przepuszczą znając realia to zaraz obdarują się na wzajem kasą !!! Albo co najgorsze wpompują w zagraniczne koncerny bo naszych to nie ma:( kase wyprowadzą a nic to nie zmieni a chodzi o skromne 5 mil zł !!! parę wycieczek bym za to zrobił (i to własnym skromnym samolocikiem... pomarzyć warto) O jachcie nie wspomnę:) Tą kasę to powinno się przeznaczyć na dopłaty do kredytów jakie Polacy zaciągnęli w bankach tak aby odciążyć kieszeń bo wszystkie waluty dziebko skoczyły!!! A nie jak w stanach obdarowali banki a prezesi sobie za to premie wypłacili a kasę do banku przywłaszczyli na spłatę swoich kredytów!! Takie działanie nic nie daję Prościej (u nas to nie możliwe) Przeznaczyć kasę dla szarego Kowalskiego (nadmienię że tak jest w PKO) a za resztę niech się postarają (ale znowu się nie da) Wpłynąć na rynek walutowy żeby skończyć ze spekulacją i tu znowu im nie na rękę bo ich firmy a raczej rodzinki i znajomych właśnie zarabiają na walucie im wyżej stoi tym lepiej!! Ale co tam Polak jak zawsze przetrwa może to nie jest dobre porównanie ale KARALUCH to przetrwa nawet wybuch bomby atomowej więc nie będzie tak źle..... mam jeszcze dwa wołczery na pare noclegów w europie to sobie na kryzys wykorzystam:):) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.