Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: ADMINIE jak szukać na tym forum ? |
autor komentarza: usunięty/nieznany |
data dodania: 2009-02-09 22:33:00 |
treść: ziutam, piszez ze popierasz Promyczka z szukaniem po numerku a opisujesz dokladnie szukanie tematyczne... hmm... i dlaczego myslisz ze podpadniesz wiekszosci skoro ja jedyna odpowiedzialam na problem Promyczka, niestety nie bedac w stanie go rozwiazac... nie chcialam nikogo nie bedacego kliaczem urazic i wybaczcie moje lekkie sfrustrowanie tematem klikania (moze mnie ponioslo troche porownujac szukanie po numerku do checi nabijania punktow ale majac ten problem klikaniowy na tapecie ostatnio troche tak to zabrzmialo) - tak czy siak, sama sie przyjzalam uwazniej tej wyszukiwarce i rzeczywiscie nie jest najlepsza, tak samo jak nie jest tez (a moze jeszcze o tym nie wiem) mozliwe wyszukiwanieczlonkow globtrotera po ksywce. Pisze o tym bo swojego czasu napisalam kilka maili do osob ktore byly w krajach do ktorych sie niedlugo wybieram i teraz chcialabym wrocic do ich profili zeby fotki poogladac i tez nie ma takiej mozliwosci a jak piszesz przejscie przez wszystkie zdjecia graniczy z cudem... rzeczywiscie wyszukiwarka nie jest najlepoiej rozwiazana... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.