Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Fotografie zwierząt w galerii |
autor komentarza: hightravel |
data dodania: 2009-02-14 16:54:33 |
treść: dodam jeszcze , ze swego czasu spedzielem kilka m-cy w Afryce ( Durban ) odwiedzilem zaledwie jednen park z gadami i plazami oraz delfinarium - brak czasu heh ! w niczym sie nie roznily od parkow w UK, wtedy jeszcze nawet nie przypuszczalem ze jest cos takiego jak globtroter.pl .W okolicach Jochanesburga znajduje sie Kruger Park okolo 600 km na polnoc od Durbanu , powiem szczerze nie wciaga mnie specjalnie podgladanie zwierzat ,czy to na wolnosci czy w parku , preferuje wszystko co znajduje sie powyzej 500 mnpm ,aczkolwiek jestem bacznym obserwatorem i staram sie uwieczniac otaczajacy mnie swiat, PulinQo w czasie swojej podrozy miej baczenie na to po czym stapasz , okolice obfituja w syczace stworzonka (okolo 17 gatunkow jadowitych z tego kilka smiertelnie powaznych) tylez samo mniej uciazliwych, ktorych mozna sie tylko przestraszyc -ale co tam rozowe okulary ! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.