Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Roberto- kij w mrowisko |
autor komentarza: Roberto |
data dodania: 2009-02-15 17:42:28 |
treść: A teraz to mnie kwurwiłeś! Zachowałeś jak typowy polski szosowy król! Zapamiętaj to sobie, ze drogi sa dla wszystkich bez względu na to na ilu kołach sie porusza. Jeśli uważasz, ze po drodze jezdza tylko ci co zarabiaja to sie grubo mylisz bo ilu kierowcow jezdzi do cioci na imieniny, do kościoła czy na basen? A rowerzysta to nie jest szczeniak, ktory jezdzi tylko aby sie popisac przed koleszkami. Ja jezdze na rowerze codziennie do pracy ( nie jestem listonoszem) bo jest mi tak wygodniej, taniej, szybciej i zdrowiej i WARA wszystkim ode mnie. ----------------------------------------------------teraz na spokojnie. hightravel: "Dodam jeszcze tylko ze tak naprawde, to rowerzysci sa utrapieniem zawodowych kierowcow a to dlatego ze nie zdaja sobie sprawy jakie zagrozenie sami powoduja , ich beztroska czasem nie zna granic , mowimy tu o poruszaniu sie po drogach bez sciezki rowerowej , waskich, kretych itp. Masz pojecie Mr. Roberto , jakie moze miec odczucia kierowca jadacej prawidlowo (90km/godz.) ciezarowki (o wadze do 40 ton kiedy za zakretem dostrzega prawidlowo jadacego rowerzyste ubranego jak NINJA ( czyli w kolorach lesno burych lub nawet czarnych) w okolicach zmorku z zawrotna predkoscia dochodzoca do 20km/godz . Jak myslisz ? Myślę, że nie każdy rowerzysta jeżdzi w takich kolorach. Myślę także, że jazda rowerzysty z prędkościa 20 km/h jest niczym w porównaniu do furmanki wypełninej sianem poruszającej się z prędkościa 5 km/h. I myślę także, że skoro ów kierowca nie potrafi zauważyć rowerzystę na drodze to także nie zauważy stojacej na drodze innej ciężarówki a to z koleii nie bardzo dobrze świadczy o owym kierowcy. A jeśli powyższe to nie stek bzdur wyssanych z palca tylko Twoje doświadczenia to powinieneś wiedzieć o tym, że zawodowi kierowcy mają obowiązek robić co 2 lata specjalistyczne badania lekarskie. Jakie ? To i Ty i ja wiem bo sam takie badania przechodziłem. -------------------------------------------------Jeszcze jakies zazalenia odnosnie rowerzystów? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.