Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Przyzwoitość... |
autor komentarza: marianna_p |
data dodania: 2009-02-19 20:04:15 |
treść: emski, bądź miły dla Barb, bo znów się obrazi!!! ;) czemu Wy dwoje się dogadać nie możecie, a przez chwilę wydawało mi się, ze się lubicie, a Wy jak pies z kotem.. o! i to się zgadza, Barb ma psa, to Ty emski musisz mieć kota!:)))) a dominikom cóż, albo przejdziesz chrzest bojowy (nagonka ze wszystkich stron) , albo nie- polecam to pierwsze!:) ja tu już rok prawie i dobrze mi;)) a alergię na nisko oceniających mam wciąż, ale wartościowe dla mnie jest to co mogę zobaczyć i czym mogę się podzielić i tego próbuję się trzymać:) A klonów to my rzeczywiście nie lubimy- po to IP zostało pokazane, mieliśmy tu już raz taką (ponoć) rodzinę z jednego IP, co zaniżała oceny, publikowała plagiaty itp.... i temu niektórzy tacy waleczni. No właśnie AMBK spokojnie:) ale czuwaj!!;)) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.