Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Przyzwoitość... |
autor komentarza: usunięty/nieznany |
data dodania: 2009-02-19 20:39:36 |
treść: dominokom, no to witam w klubie pierwszy boj juz za toba. kazdy ponoc to przechodzi, choc mnie wyjatkowo ciezko sie bylo przebic tu. ile sie opyskowac musialam, hoho... emskim sie nie przejmuj wogole... on amerykaniec juz od dawna to wogole chlopina wyczucia nie ma jak sie z kobietami obchodzi. ostatnio nawet moje i barbi zdjecie z Luizjany wrzucil a swoja twarz sprytnie wyretuszowal ;))))) ze niby co chcial tym pokazac??? nikt do tej pory nie wie... haha, a tak na powaznie to trzeba nam wiecej osob ktore sie nie boja powiedziec, skomentowac, czasami odpyskowac jak jest nagonka niesprawiedliwa jakas... oceny sa moim zdaniem totalnie niezrozumiale i dopoki istnieja niestety chyba trzeba sie nauczyc je ignorowac... A poki co poznaj nasza paczke: ja jestem nowa wiec przedstawie wszystkich w taki sposob na ile ich poznalam: AMKB - usilnie probuje byc Prezesem Rady Nadzorczej naszego klubu. Nie bylo jeszcze oficjalnego glosowania ale ma chlop szanse bo sie udziela we wszystkich organizowanych konkursach, loterie nawet zaplacil z wlasnej kieszeni (w regulamin tej loterii radze sie nie wczytywac bo to wtedy na korzysc AMKb nie bedzie pisalo) emski - kolejny amerykaniec, dobry do potyczek jezykowych i do fotografowania szarkow (potoczne okreslenie tychze wyzej wymienionych amerykancow na kobitki - zdjecia z kobitkami), lepiej z nim nie zadzierac bo potrafi mocno dogadac... generalnie leje na wszystko i nie przejmuje sie niczym... Barbi - nasza globtroterska grzybiarka, ponoc ma wysmienite przepisy na przetwory z grzybkow ale mi sie nie udalo jej jeszcze namowic zeby przekazala jakies tutaj... czesto jest smutna, glownie przez innych globtroterowiczy tudziez brak sezonu grzybiarskiego... generalnie jest to nasza osobista gwiazda, jak znika na chwile to sie robi grobowo... marianna - do rany przyloz, lwica ktora potrafi dzielnie walczyc o swoje. Lepiej nie stawiaj jej jedynki na zdjeciach z Kozami bo ja tez wtedy sie postawie za nia, pieknie fotografuje przyrode i sprawiedliwie ocenia fotki... ziutam - druga z naszych slawnych grzybiarek - rywalizacja z barbi ostatnio byla mocna, poczekajmy na sezon wtedy dopiero beda dziewczyny walczyc ostro... ziutam jest jedna z najmilszych tutaj osob ale jak jej zajdziesz pod skore to potrafi byc bezwzgledna... beakal - nasza specjalistka od bieszczad ;)))) z reguly unika klotni i wszelkich sporow przez co pozostaje chyba jedna z najbardziej neutralnych czlonkim Elity... hightravel - facet ktoremu nie brak adrenaliny, ktory znajduje ja w kazdej sytuacji codziennej, jak jego ksywka wskazuje chlopak lubi byc HIGH, wspinaczka i takie tam (mam nadzieje ;) jako pierwszy nauczyl sie porzadnie pisac moja ksywke przez Q, porzadny facet ;) spid - osoba ktora mnie na poczatku najbardziej denerwowala, postawil mi kilka dwoj i znikal jakby go nie bylo... wlaczylismy ostro zeby zaczal sie udzielac wiecej, komentowac i okazalo sie ze ma nawet chlopak poczucie humoru o czym swiadczy jego walentynkowe zdjecie, ktore niestety usunal... generalnie jest uwazany za Krola klikaczy, dazy do uzbierania calej polki przewodnikow... w chwili obecnej zregenerowany spid udziela sie coraz czesciej, blyska humorem i chyba nawet zaczal sprawiedliwiej oceniac zdjecia :))) Roberto - nasz nadworny rowerzysta ktory poczatkowo pomylil globtrotera z nasza-klasa i zaczal obrzucac nas fotkami swojej rodziny. postawil jedynke mariannie za jej koze walentynkowa. czym doszlo do globtroterskiej wojny ale teraz sie probuje regenerowac i nawet wrzucil kilka fotek z widokami ;)))) generlnie wszyscy go podziwiaja za jego hobby a i on teraz uczy sie zrozumienia dla innych form transportu ;)))) Promyczek - slodka Kinia, nie udziela sie za bardzo natomiast ma niezle zadatki na klikacza, ocenia namietnie wszystkie zdjecia ktore wpadna pod jej myszke. troszke czasami puszcza glos ale potem znowu milknie, brak jej odrobine sily przebicia a szkoda bo wniosla by troche promyczkow slonca do naszej grupy ;) Mike30 - facet z krwi i kosci, jak cos powie to powie i koniec. podejrzanie czesto przebywa na ukrainie i ma znajomosci na granicy ;)))) nagminnie nabija sie ze zdjec z grzybami i psami choc tak w glebi duszy jest romantykiem bo ostatnio wymyslil konkurs na zachod slonca ;) swift - uczulony na fotki zwierzat w zamknieciu, sam potrafi godzinami czekac na ta jedna chwile coby sfotografowac lecacego ptaka. ma fajna stronke internetowa i fajne hobby... teddy - facet ktory pojechal do chin po to zeby zadne z nas wiecej nie musialo ;))))) jego zdjecia reportazowe mowia same za siebie, jako jedyny tutaj obfotografowal takze zime w Londynie, mysle ze powinien gdzies swoje zdjecia zaczac wysylac ;)))) cichy - kolejny co sie oburzyl jakoscia zdjec na portalu, troche zaczal dyskutowac ale co bedzie dalej to sie okaze... to tyle z pamietnikow Swiezyzny ;))) jak kogos ominelam to przepraszam, dopisze potem, a jak komus nie pasuje co o nim mysle to zapraszam do dyskusji ;))))) aha, zapomnialam o najwazniejszym - dominokom - zeby dolaczyc do klubu absolutnie nie mozesz wziac powaznie powyzszego i zakupic rozowe okulary ;)))) Pozdrawiam Paula, Ktora sie Wlasnie Wszystkim Narazila I Nie Wiadomo Jak Dlugo Tu Jeszcze Bedzie ;))))))) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.