Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: zdjęcia |
autor komentarza: usunięty/nieznany |
data dodania: 2009-02-21 15:35:41 |
treść: ja tez na poczatku aby same 5-ki stawialam, okazjonalnie 4-ki ale to aby zdjcia ocenialam ktore mi sie podobaly. po spedzeniu prawie godziny klikajac i oceniajac fotki nie widze sensu duzego w tym. powinno ocen nie byc wcale albo powinni ludzie zaczac oceniac aby te ktore im sie podobaja, inne zostawiac bez echa.. fotki ktore oceniane nie sa powinny byc przez moderatora usuwane po jakims okresie... bo chyba dla wlasciciela kiepskiej fotki lepsza jest ignoracja niz kilka 1-2-3-jek na pocieche... do tego wszystkiego ja mam daleko gdzies jak mnie oceniaja, jak bede miala ochote to wszystkie zdjecia wykasuje i tyle. ale wkurza mnie niemilosirnie jak ide po czyichs innych fotkach i widze kurna 2-3-ki na naprawde fajnych zdjeciach... i za co? i po co? bo ktos inny komus wczesniej tez trojke postawil, tyle ze to bylo za naprawde kiepska fote? troche samokrytyki tu potrzebujemy a mysle ze ignoracja bylaby na to najlepszym lekarstwem... a do tych co o oceny dbaja swoje - ludzie, czy piszac z kims, badz proszac kogos o rade badz tez biorac rade od kogos tutaj czy wy sprawdzacie komus srednia ze zdjec???? chyba nie... a nawet jesli to jak zobaczysz srednia 3 cyz 4 to co ona ci powie? albo zdjecia slabe skoro 3-ka albo niesprawiedliwie ocenione przez klikaczy. kazdy sobie podciagnie pod swoje... wiec to kolejny argument za nonsensem ocen... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.