Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Emigracja do Am.Południowej- które z państw wybrać? |
autor komentarza: szarysza |
data dodania: 2006-02-19 19:33:07 |
treść: Witam wszystkich podróżników , piszę do Was z prośbą o radę i garść informacji. Mam trochę gotówki i marzy mi się spokojne ,skromne ale godne życie w cieplutkim kraju , najchętniej w Am. Południowej. Na wieczne wakacje nie mogę sobie pozwolić ponieważ wybieram się ze swoją 12 letnią córką i muszę dostosować miejsce zamieszkania także do jej potrzeb ale mam nadzieję , że można to wszystko pogodzić.Nie interesuje mnie żadne wielkie miasto ,szukam niewielkiego miasteczka z miłymi ,uśmiechniętymi ludzmi gdzie moja córka mogłaby spokojnie uczyć się, bawić i dorastać. Tak jak pisałam gotówki troszeczkę mam ,mogę też liczyć na niewielki dochód z Polski o.k.500$U.S.A. miesiecznie - czy znacie takie miejsce gdzie za takie pieniądze będę w stanie zrealizować swoje plany i marzenia. Pozdrawiam wszystkich , Sylwia |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.